In het jaar 1968 is “Van der Meijden” begonnen als smederij voor land en wegenbouw mechanisatie bedrijf door Jo van der Meijden. Het bedrijf was op dat moment nog meer in het centrum van Rosmalen gevestigd.
Uiteindelijk heeft de oorspronkelijke werkplaats plaats gemaakt voor een grotere werkplaats op het bedrijventerrein in Kruisstraat en is zoon Ron van der Meijden in dienst gekomen bij het bedrijf.
Nadat in 2000 ook zoon Conrad zich in het bedrijf vestigde, is de huidige bedrijfsvorm bereikt en heeft dit zich ontwikkeld in het bedrijf VMR van der Meijden zoals het nu is.

In de loop der jaren heeft VMR zich gespecialiseerd in de reparatie van graafbakken, schrootscharen, crushers en andere uitrustingsstukken. Daarnaast is door de komst van CNC machines gekozen voor de aanschaf van een CNC freesbank en draaibank om zo het aantal reparatiemogelijkheden te vergroten.

De mogelijkheden zijn erg groot en dat is waar VMR van der Meijden op dit moment voor staat. Vakwerk waarbij iedere reparatie anders kan en mag zijn!

Helpen wij u verder?